OVER MIJ

CAROLINE

“Mijn missie is mensen terug te brengen naar het PURE zelf. Graag begeleid en ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke proces. Door rust te creëren, écht aanwezig te zijn, met aandacht te luisteren en door op een liefdevolle manier te confronteren zullen kernpunten zichtbaar worden en kan er vanuit de kern verandering plaatsvinden”.

 

Als kind was ik al een observator. Stil vanuit een hoekje bekeek ik de wereld om mij heen. Wat gebeurt hier allemaal en waarom doen de mensen zoals ze doen? Deze levensvragen hebben mij nooit losgelaten. Door ingrijpende gebeurtenissen die in mijn jonge leven op mijn pad kwamen, kwam ik aanraking met NLP en was hierdoor al vroeg bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Hier ontstond dan ook de interesse om mensen te begeleiden bij hun eigen proces.

 

In 2015 ben ik begonnen aan de 3-jarige HBO opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut bij de NEM Academy in Breda. Dit heeft mij niet alleen kennis en vaardigheden gebracht maar vooral het (her)ontdekken van mezelf. Ik ontdekte dat ik mij al jaren verschuilde achter een beschermend masker en mij liet leiden door irrationele overtuigingen, oud verdriet en pijn. Dit heeft mij ervan weerhouden mijn levensdoel te kunnen zien, voelen en te volgen.

 

Door dit masker af te zetten en mij bewust te worden van deze irrationele overtuigingen en onbewuste patronen, heb ik mij weer kunnen verbinden met mijzelf en ben ik geworden wie ik eigenlijk altijd al was. Puur mezelf!… met een missie.