THERAPIE / COACHING

WERKWIJZE

“In mijn praktijk begeleid ik mensen niet alleen vanuit mijn kennis, vaardigheden en ervaring maar vooral vanuit mijn hart.”

 

Ik hecht waarde aan het creëren van een positieve en blijvende verandering en focus daarom niet alleen op de klacht maar richt me juist op de dieperliggende oorzaak hiervan. Vaak gaat het om onderdrukte emoties, vasthouden aan oude gewoontes en irrationele overtuigingen waardoor er verschillende klachten kunnen ontstaan.

 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn oplossing al in zichzelf draagt. Door rust te creëren, écht aanwezig te zijn, juiste vragen te stellen, met aandacht te luisteren en door op een liefdevolle manier te confronteren, begeleid en ondersteun ik je bij jouw persoonlijke vraagstuk.

 

Voorafgaand hieraan, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik mijn werkwijze toelichten en bespreken we jouw situatie, wensen en behoeften. Dit om te kijken of ik je kan helpen. Mocht er na dit gesprek een wederzijdse klik zijn, dan kunnen we een afspraak maken om verder op de inhoud in te gaan en te kijken welke aanpak voor jou passend is.